Család

A horoszkópod megmutatja, mi áll a boldogságod útjában

"Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta, a boldogság a kulcs egy szép élethez. 6 évesen, amikor iskolába mentem és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: »boldog«. Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet."

John Lennon idézetével kezdem ezt a bejegyzést, amelyben talán te is magadra ismersz, és az információk tudatában picit jobban odafigyelsz azokra a jelekre, amelyek gátolják a boldogságodat.

A csillagok nem hazudnak.

A horoszkópod megmutatja, mi áll a boldogságod útjában

Kos:
Az egyetlen dolog, ami gátolja őket a boldogságban, az pont önmaguk. Annyira erős az énképük ugyanis, hogy minden egyebet háttérbe szorít. Mivel szerintük a dolgok zajlása úgy jó, ahogyan ők gondolják, a rajtuk kívül álló tényezők és személyek pedig minden esetben hátráltatják törekvéseiket, roppant türelmetlenek. Mindent azonnal akarnak, nem hajlandóak sokat várni egy-egy dologra. Ahhoz, hogy a nagy rohanás és hajtás közepette megtalálják a békét és a saját boldogságukat, muszáj lassítaniuk, megállni egy picit, körbenézni, felfedezni másokat és gyakorolni a türelmet. Nehéz küzdelem lesz.

A folytatásért kattints a Bouvet cafeblogra!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top