Család

Ez a világ legjobb esküvői photobombája

Háromezer meztelen biciklis került fel egy ifjú pár esküvői fotójára. A szerelmesek azonban ezt a photobombát cseppet sem bánták.

A philadelphiai pár, Ross Cohen és Blair Delson a város romantikus helyszíneire álmodta meg az esküvői fotók elkészítését. Épp a városháza szomszédságában pózoltak, amikor mintegy háromezer pucér, festett testű vagy alsóneműt viselő biciklis özönlötte el a környező utcákat.

Az esküvői fotózást alaposan feldobta

Úgy döntöttek, hogy nem várják meg, amíg a meztelen sereg elhalad, hanem feldobják egy kicsit a fotósorozatot. “Megláttuk őket, és úgy döntöttem, akcióba lépek, sprintelni kezdtem a magassarkúmban és az esküvői ruhámban” – idézte fel Delson. Cohen felkapta kedvesét és megpördült vele a tömegben, majd mindketten pacsiztak a pucér kerékpárosokkal, akik örömmel üdvözölték a párt. “Nagyon vicces volt” – jegyezte meg Delson.

usinessinsider.com
Emlékezetessé tették az esküvői fotózást a pucér biciklisták – forrás: Business Insider

Éld át a pillanatot! Mindig!

Az ifjú házasok már azt is tudják, hogy miként fogják megmagyarázni a rendhagyó esküvői képeket jövőbeli gyerekeiknek. “Amikor eljön a te napod, csak szeresd az életet, és éld át a pillanatot” – fogalmazta meg röviden az újdonsült férj.

Pucér bringások, szevasztok!

A Philly Naked Bike Ride-ot a Nemzetközi Meztelen Kerékpáros Felvonuláshoz kapcsolódóan szervezik meg évente. Az akció idén mintegy háromezer embert mozgatott meg.

Még több esküvői fotó az NLC-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top