Család

Eltűnt Tom Hanks fia

<ul style="list-style-type: disc;"><li>Egy hónapja nem adott életjelet magáról</li><li>A mobilját utoljára egy sivatagi környéken mérték be</li><li>16 éves kora óta kokainfüggő</li></ul>

Az amerikai In Touch magazin értesülései szerint eltűnt Tom Hanks és Rita Wilson egyik fia, a 25 éves Chet Hanks.

“Egy hónapja nem adott életjelet magáról. Sem a szüleit, sem a barátait nem hívta. Mintha elnyelte volna a föld” – ezt már egy névtelen forrás mondta a Star magazinnak.

A rendőrség próbálta visszatartani az információt, de a hírek szerint a fiú telefonjának jeleit utoljára Kaliforniában, Barstow város melletti sivatag környékén sikerült bemérni. Barstow – a helyi lapok szerint – “a metamfetamin kaliforniai fővárosa”.

Eltűnt Tom Hannks fia

Chet Hanks tavaly novemberben jelentkezett be egy rehabra. Tom Hanks fia 16 éves kora óta kokainfüggő. Annyira kezelhetetlen kamasz volt, hogy apja és anyja egy “Ilyen az élet a börtönben”-kirándulásra (!) küldte el, amikor középiskolás volt. A srácot azonban ez sem tántorította el a drogoktól, tovább folytatta az önpusztítást.

Idén júniusban – miközben Tom Hanks Budapesten forgatott – Chet Londonban tartózkodott, ahol szétvert egy hotelszobát.

A pletykalapok szerint  a Hanks család a legrosszabbtól tart…

Eltűnt Tom Hannks fia

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top