Család

Nagy fogyás: 9 férfi, aki 20 kilónál többet fogyott – előtte-utána fotók

Ha te is pluszkilókkal küzdesz, érdemes elolvasnod a tanácsaikat. Lássuk a nekik bevált, "zsírégető" módszereket, gondolatokat!

Erősítő gondolatok és fogyókúrás tanácsok olyan férfiaktól, akik rövid idő alatt több mint 20 kilót dobtak le.

“Törekedj az egyensúlyra, ne forgasd fel teljesen az egész életedet!” – tanácsolja Phillip Wagner, aki több mint 1 év alatt 61 kilótól szabadult meg
“Bizonyosodj meg arról, hogy tényleg reálisak az elvárásaid magaddal szemben” – javasolja Vitor Barin, aki egy év alatt 30 kilótól szabadult meg
“Ne mondj le a barátaiddal való közös falatozásokról. Inkább olyan éttermet válassz, ahol nagy a kínálat, és mindenki megtalálja a kedvenceit!” – mondja Ed Fox, aki 6 hónap alatt 40 kilót dobott le.
“Minden egyes leadott 10 kiló után lepd meg magad egy új ruhával, ami jobban passzol rád” – tanácsolja Matthew Franklin, aki 1 év alatt 68 kilót fogyott
“Amikor belevágsz a diétába, ne egyszerre mondj le mindenről, hanem fokról fokra. Egyszerre csak egy dolgot változtass meg az életmódodban, aztán időről időre mindig mást” – javasolja Andrew Carter, aki 5 év alatt 41 kilónak mondott búcsút
“Használj könyveket, appokat vagy egyéb segítséget ahhoz, hogy egészségesebb szokásokat sajátíts el!” – hangzik Mark Pereira tanácsa, aki 7 hónap alatt 45 kilót dobott le.
“A kemény edzés nem mindenkinek passzol, találd meg a hozzád illő, legjobb edzésmódszert, amely nemcsak hatékony, hanem élvezetes is” – javasolja Jon Elordi, aki 7 hónap alatt 27 kilótól szabadult meg.
“Olyan emberekkel vedd körül magad, akik inspirálnak téged!” – tanácsolja Michael Brooks, aki 20 hónap alatt 45 kilót adott le.
“Ne hasonlítsd magad másokhoz!” – hangzik Jerry Kavouras tanácsa, aki 8 év alatt 39 kilónak mondott búcsút.

Forrás: BuzzFeed

Olvass még több fogyókúrás cikket az NLC-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top