Család

A romló párkapcsolat 10 legfőbb jele

Lehet, hogy sejted, hogy nincs rendben a párkapcsolatod, de nem szívesen vallod be magadnak. Igen, szeretjük homokba dugni a fejünket, és inkább nem meglátni azt, ami nyilvánvaló, ez a taktika viszont igen csak hibás...

Ha elég bátor vagy ahhoz, hogy szembenézz a tényekkel és a saját érzéseiddel, íme, a romló párkapcsolat első tíz jele.

1. Már nem sietsz haza a munkából, hogy minél hamarabb láthasd, és minél több időt tölthess vele együtt. Inkább beszélgetsz a kollégákkal, szöszmötölsz a gépeden, csak ne kelljen még elindulni. Inkább beülsz a barátokkal egy kávéra, süteményre, sörre, csak teljen az idő.

2. Már nem örülsz, ha a párod hazajön, mert az egyedül végzett tevékenységed boldogítóbb, és nagyobb nyugalmat ad, mint az az idő, amit a társaddal töltesz. Örülsz minden egyes percnek, amit egyedül tölthetsz a lakásban.

3. Idegesítenek a párod apró szokásai. Ahogy eszik, szuszog, köhög, csoszog, vagy éppen ahogy leengedi a redőnyt. Mindazok a dolgok, amelyek a kapcsolatotok elején fel sem tűntek, most az őrületbe kergetnek.

4. Gyakorivá válnak köztetek a hangos szóváltások vagy éppen a nagy, duzzogó csöndek. Egyre gyakrabban emeled fel a hangodat, sűrűbben felcsattansz olyan dolgokon, amelyeket korábban fel sem vettél. Türelmetlenek, ingerültek vagytok egymással. Szűnik az egymás iránti tisztelet.

5. Már nem dobogtatja meg a szívedet, ha meglátod. Sőt egyre gyakrabban jut eszedbe, hogy “Mit ettem én ezen a pasin/nőn?” vagy: “Hogy néz ki már megint?” “Miért nem tud rendesen felöltözni?”

Folytatás a Bízz magadban blogon!

A romló párkapcsolat 10 legfőbb jele

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top