Család

Engedték a szülők, hogy óvodás kislányuk autót vezessen – videó

Nem játékautót, hanem valódi járművet vezetett egy óvodás kislány, méghozzá kint, a forgalomban. És a szülei még el is dicsekedtek vele a neten.

Egy nagyjából 4-5 éves kislány vezet autót egy többsávos úton azon a videófelvételen, melyet egy kínai videómegosztón tettek közzé, méghozzá minden bizonnyal a büszke szülők. A felvételt az anya készítette a hátsó ülésről, miközben az apa instrukciókat adott az óvodás kislánynak az autóvezetéshez.

A kislány nyugodt viselkedése alapján ráadásul úgy tűnik, hogy nem is életében először vezet. Bár hogy hogyan érnek le a lábai a pedálokig, az nem teljesen tiszta.

A videó hatalmas felháborodást váltott ki, többek szerint egyenesen le kellene tartóztatni a felelőtlen szülőket, hiszen a gyermekük és saját maguk testi épségén és életén kívül másokét is veszélyeztették. A dolgot megnehezíti azonban, hogy egyelőre azt sem tudták beazonosítani, hogy pontosan Kína melyik városában történt az eset. A felvétel ráadásul már 4 éve került fel az internetre, viszont eddig valahogy “elbújt” és csak a közelmúltban kapták fel a Weibo közösségi oldalon.

Forrás: Rocketnews24

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top