Család

Döntenie kellett: megnősül, vagy börtönbe megy

A bíró komoly választás elé állította a vádlottat. És hogyan döntött a férfi? Rögtön eláruljuk.

A texasi Josten Bundy februárban verekedett össze a barátnője, Elizabeth volt párjával, méghozzá állítása szerint azért, mert az tiszteletlenül beszélt a lánnyal. Bundy kétszer ütötte meg az exbarát állkapcsát, és bár a férfi nem szorult orvosi segítségre, az ügy bíróságra került.

A bíró szokatlan döntést hozott az ügyben: döntés elé állította Bundyt, hogy vagy 15 napra börtönbe vonul, vagy pedig feleségül veszi a barátnőjét. Mivel félő volt, hogy a börtönbüntetés letöltése esetén a férfi elveszti a munkáját, ezért inkább a házasságot választotta. A lánykérésre a tárgyalóteremben került sor, Elizabeth pedig igent mondott. Legfőképpen azért, mert ő is attól tartott, hogy a barátja munkanélküli lesz.

Döntenie kellett: vagy megnősül, vagy börtönbe megy

A pár rögtön meg is kapta az időpontot az esküvőre és mindössze 18 napjuk maradt arra, hogy megszervezzék a ceremóniát. Az idő rövidsége miatt még azt sem tudják megoldani, hogy a vőlegény apja és nővérei ott lehessenek az esküvőn.

A menyasszony apja felháborodott az ítéleten és felvette a kapcsolatot néhány ügyvéddel, akik egyetértenek abban, hogy a bíróság senkit sem kötelezhet házasságra. A jegyespár ugyanakkor így is boldog, mert amúgy is szerettek volna összeházasodni. Igaz, nem éppen így tervezték. Épp ezért később, ha lesz elegendő pénzük és idejük is a szervezésre, szeretnének majd egy nagyobb esküvőt is tartani, ahol a családjuk és a barátaik is mind velük ünnepelhetnek.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top