Család

Elvesztette babáját a nő, aki a férjétől tudta meg, hogy terhes

Pár nappal azután, hogy a család bővüléséről szóló nem mindennapi videójuk körbezakatolta a világot, rossz hírt közölt a texasi pár.

Hétvégén mi is megírtuk a texasi YouTube sztárok, Sam és Nia történetét. A sztori lényege az volt, hogy a férfi egy éjjel vizeletmintát csent a feleségétől, hogy kiderüljön, tényleg terhes-e a nő. Amikor aztán a teszt pozitív lett, ő lepte meg az örömhírrel az asszonyt és két kislányukat.

A családi boldogság azonban nem tartott sokáig. Három nappal később a házaspár újabb videóban jelentette be, hogy Nia sajnos elvesztette pár hetes magzatát.

“Mintha bombatámadás ért volna minket. Úgy érzem, kiürült a méhem. Sosem hittem volna, hogy ezen megy keresztül, aki elvetél” – mondja a nő. Sam és Nia végig könnyek között beszél az érzéseiről a videóban. 

A pár tudatosan készült a családbővítésre, és nem először fordult elő, hogy a férj – aki mellesleg ápolóként dolgozik – titokban mintát vett párja vizeletéből, de a  terhességi teszt most lett először pozitív.

Bár a várandósságról szóló videójuk közzététele után sok kritika érte őket, többek között azért, mert túl korán közölték az örömhírt, de ők azt mondják nem bántak meg semmit. Szerintük a vetélés óriási tabu, amiről az emberek hallani sem akarnak. Márpedig a fájdalomról beszélni kell, mert az nagyon is valóságos. Nia és Sam úgy látja, talán az volt a sors célja velük, hogy ezt az üzenetet minél több emberhez eljuttassák.

Olvasd el ezt is:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top