Család

Veronika hozzámegy Petihez

Bizony, bizony. Úgy tűnik, esküvő lesz a néhány hónappal ezelőtt a Margitszigeten felírt lánykérésből. A szerelmesek világgá kürtölték: Veronika hozzámegy Petihez.

Megérkezett a válasz a Margitsziget oldalára festett lánykérésre, Veronika igent mondott – tudatták az ismeretlen szerelmesek egész Budapesttel. Mondjuk ilyen nem mindennapi kérdésfeltevés után ez nem csoda.

A hvg.hu még novemberben írta meg, hogy egy titokzatos szerelmes férfi a Margitsziget oldalába festett, hatalmas felirattal kérte meg kedvese kezét. A budai oldalon az Árpád hídról hónapokon át jól láthatóan virított a kérdés: “Veronika, hozzám jössz feleségül?”

A fotó illusztráció!
A fotó illusztráció!

Veronika válasza nagyjából másfél héttel ezelőtt megérkezett, ugyanis a leánykérő feliratot átfestették, és helyette a következő díszeleg a Margitszigeten: “Veronika hozzámegy Petihez”.

Most már tehát azt is tudhatjuk, a titokzatos, de annál kreatívabb férfit Péternek hívják. Nagyon sok boldogságot kívánunk a jegyeseknek.

További lánykérés témájú cikkek az NLCafén

Forrás: hvg.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top