Család

Kapcsolatépítő programok augusztusra

Párkapcsolatokkal foglalkozó könyvek és szakemberek felhívják a figyelmünket arra, hogy rendszeresen töltsünk a párunkkal minőségi időt. Íme egy csokorra való ötlet, hogy a következő hetekben miként valósíthatjuk meg ezt.

Beszélgetős, egymásra figyelős

Ha nyugis, csendes, beülős helyre vágytok, jó választás lehet a Tranzit Art Cafe. Nem igazán kocsma, nem igazán étterem, inkább talán bisztró jellege van. Házias ételek, limonádék, szendvicsek, saláták, ha megéheznétek. Van kiülős terasza is a meleg nyári estékre.

Egy fesztivál

Nem igazán fesztivál, de a budai Várban tartott mesterségek ünnepe idén is kihagyhatatlan. Kézművestermékek garmadája, népimesterség-bemutatók, néptánc és koncertek egy helyen. Az időpont: augusztus 20–23-ig.

Revü

Igazi, 16 éven felülieknek való programmal vár benneteket a Margitszigeti Szabadtéri Színpad. Az Ooh La La című látványos varieté-előadás a párizsi revük világát varázsolja Budapestre. Forró, érzéki revücirkusz a forró augusztusi éjszakában. De siess nagyon, mert az utolsó előadásukat augusztus 1-jén tartják.

Hétvégi kiruccanás

Passzold le a gyerekeket, és irány egy két-három napos hétvége a Bükkbe. Lillafüred és Szilvásvárad is igazi andalgós helyek, de ha még nagyobb csendre vágysz, akkor foglalj szállást a Sebesvíz Panzióban, ami az erdő közepén áll. Innen aztán tetszőleges hosszúságú túrákat tehettek a Bükkbe. Ha pedig inkább nyugis pancsolásra vágysz, akkor felkereshetitek a miskolctapolcai barlangfürdőt.

Kapcsolatépítő programok augusztusra

Egy strandolás

Ha unjátok már a budapesti strandokat és a nagy vidéki gyógyfürdőket, ugorjatok ki Leányfalura strandolni. Szép környezet, számtalan medence és gyógyvíz vár benneteket. És az árak is barátságosabbak, mint a felkapott helyeken.

Egy színház

A Városmajor Szabadtéri Színház egy izgalmas Agatha Christie-krimivel készült augusztus 26-ára. Civilizált angolok gyilkolják egymást halomra, mert a nagy havazás összezárta őket. Izgalmas, kiszámíthatatlan, de azért egy dologban biztosak lehetünk: a végére megkerül a gyilkos.

Egy baráti összejövetel

A minőségi időbe nemcsak a szigorúan kettesben töltött órák számítanak bele, hanem azok az alkalmak is, amikor közös élményeket gyűjtünk, és párként vagyunk jelen egy társaságban. Sokkal többet megtudhattok egymásról és önmagatokról is, ha elmentek egy kalandparkba, és kipróbáljátok, mennyire vagytok ügyesek. Ezúttal a sástói Oxygen Adrenalin parkot ajánlom. A félősebbek még mindig bobozhatnak. 

Még több szuper program a Bízz magadban blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top