Család

Az egész családját meglepte a férfi: 14 év után megborotválkozott – videó

Gyerekei még sosem látták szakáll nélkül az apjukat. A férfi nagy meglepetést okozott az egész családnak. Érdemes megnézni, hogy reagáltak.

A 44 éves Mook 14 éve nem borotválkozott, de most úgy döntött, megteszi, ám a családjának nem szólt erről. Miután otthon megszabadult a szakállától, először a családja üzletébe ment. Az anyja és a testvére kedvesen köszöntek neki, mint ahogy a vevőknek szoktak, majd néhány másodpercig bámulták, végül nevetésben törtek ki, amikor rájöttek, hogy ő az. Az apja simán elsétált mellette az üzletben, Mook kihasználta a lehetőséget, hogy egy tálka áráról érdeklődjön. Miután megtudta, hogy mennyi, visszakérdezett, az apa az első pillanatban magyarázni kezdte, hogy azért, mert porcelán, de aztán végre megismerte a fiát, és meghatottan átölelte.

Ezután a férfi a kislányához ment, akinek kellett egy kis idő, mire rájött, hogy az apját látja, aztán egy puszit nyomott az arcára, és felkiáltott: apa, másmilyen lettél! Végül megérkezett Mook felesége is, a kisebbik gyermekükkel. A nőnek leesett az álla a meglepetéstől, és megszólalni is alig bírt.

Forrás: BuzzFeed

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top