Család

Gyűrűhordozó “fiú” lett a kislány az esküvőn – tündéri fotók

Habos-babos koszorúslány helyett vagány gyűrűhordozóként vett részt a kislány az anyukája esküvőjén. Így érezte jól magát.

Az amerikai Kait Villegas-Payne mindenképp szerette volna, hogy korábbi kapcsolatából született lánya, Scarlet szerepet kapjon az esküvőn, amikor hozzámegy új párjához. Mivel szükség volt gyűrűhordozóra, egyértelmű volt, hogy a hétéves kislány lesz az, ám eredetileg úgy tervezték, hogy koszorúslányruhát visel majd. Amikor azonban Kait elvitte Scarletet ruhát vásárolni, kiderült, hogy a kislány egyáltalán nem szeretne habos-babos ruhát.

Gyűrűhordozó

Scarlet eleve a kényelmes ruhadarabokat részesíti előnyben, az anyukája pedig nem szerette volna, ha az esküvő napján olyan ruhában kellene feszengenie, amiben nem érzi jól magát. Éppen ezért közösen úgy határoztak, hogy túllépve a nemi sztereotípiákon a kislány egy vagány öltönyös összeállításban vesz majd részt a ceremónián, gyűrűhordozóként. Hiszen miért is ne?

Gyűrűhordozó

Így felszabadultan, boldogan és csinosan ünnepelhették a család nagy napját. Sok boldogságot nekik!

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top