Család

“A férjem azt hitte, viccelek, amikor elmondtam, a 7. gyereket várom”

A hatgyermekes édesanya épp a petevezetékét akarta elköttetni, amikor közölték vele, ismét terhes. A férje azt hitte, viccel. Aztán ennél valami rémisztőbb is kiderült az asszonynál...

Samantha férje viccnek gondolta, amikor felesége közölte vele, nyolc és fél hetes terhes. Az asszony ugyanis épp aznap ment a kórházba a petevezetékét elköttetni. A házaspár úgy döntött, ha már így hozta az élet, megtartják a hetedik babát is. Aztán ennél a ténynél nagyobb megrázkódtatás érte őket – kiderült, hogy Samanthának pajzsmirigyrákja van.

Samantha a férjével és hetedik kisbabájukkal
Samantha a férjével és hetedik kisbabájukkal

Az édesanya a kis George születése után, idén januárban kezdte magát rosszul érezni, a haja is erősen hullott. Az orvosi vizsgálat csomót talált a nyakában, melyre antibiotikumot kapott. Az orvosság persze nem enyhítette a tüneteket.

Az újabb orvosi vizsgálatokat, vérteszteket és MRI-t követően június 30-án sokkolta a családot a betegség híre. Július közepén műtéttel távolították el Samantha nyakából a daganatot. További kezelések várnak rá, családjával együtt bízik a gyógyulásban.

A hét gyerek
A hét gyerek

További születés és rákbeteg témájú cikkek az NLCafén

Forrás: Daily Mail

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top