Család

Jöhet a gyerek?

A kérdést sokféleképpen megfogalmazhatnánk, de a válasz biztos: nincs tökéletes pillanat, a gyerekek ugyanis hajlamosak kihúzni a lábunk alól a talajt.

Andi férjét külföldre helyezte a cége, négy év tuti Róma. Na, most jöjjön a gyerek, Andinak úgysincs kint munkája, lehetne-e ideálisabb a helyzet? Igen, ha a gyerek is úgy gondolná, hogy neki bizony most kell megfogannia. De egyelőre nem gondolja úgy.

Enikő három hónapja jár az új pasijával, mindhárom hónap közepén meghallgattam, hogy “Atyaég, lehet, hogy terhes vagyok?” – és a harmadikban igaza lett. Miközben abszolút felvilágosult mai lány, pontosan tudta, mit kellene tennie ahhoz, hogy a közeljövőben még ne kelljen éjszaka háromszor szoptatnia.

Orsiék azért házasodtak össze döbbenetes gyorsasággal, mert Orsi állapotos lett, és mivel amúgy is szerették egymást már egy ideje, nem volt akadálya a rapidesküvőnek. Csakhogy a baba még a ceremónia előtt meggondolta magát, és végül hét év küzdelem után tarthatták karjukban az első gyereküket.

Rékáék nagyon szerettek volna harmadik gyereket, a barátnőm rendre teherbe is esett, hihetetlen módon, gyakorlatilag minden hónapban, de a babák nem maradtak vele pár hétnél tovább. Kétévnyi próbálkozás után végre sikerült. Míg az első kettőnél csak gondolniuk kellett, és szinte már meg is születtek, a harmadikért meg kellett harcolniuk.

Kinga világéletében anyuka akart lenni. Elvégezte az egyetemet, dolgozni kezdett, férjhez ment, és várta, hogy legyen egy kisbabája. Mivel nem lett fél éven belül, pánikba esett, orvoshoz fordult, és bármit megtett volna, hogy elérje azt, amire ovis kora óta készült. Szerencséjére, viszonylag hamar sikerült tető alá hozni a bébit. Ma boldog négygyerekes anya.

Folytatás a MammaMia blogon!

Forrás: Pinterest
Forrás: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top