A YouTube-ról tudta meg, hogy van egy ikertestvére

Kövess minket a facebookon!

f Ajánlom
Mesébe illő módon talált rá testvérére egy francia lány. A fiatal nő egy YouTube-videóból tudta meg, hogy a világ másik végén van egy ikertestvére.
Írta: | 2015. 07. 04. |

Kövess minket!

f Ajánlom

Ti mennyire lepődnétek meg, ha meglátnátok magatokat egy filmelőzetesben, aminek a forgatásán nem is voltatok ott? Valószínűleg nagyon. Akkor pedig még jobban lehidalnátok, ha megtudnátok, hogy ikertestvéreteket láttátok a YouTube-on, akiről addig nem is tudtatok. Ez nem A két Lotti újragondolása, hanem maga a valóság. Anais Bordier pontosan így jött rá, hogy van egy ikertestvére, akitől születésekor szakították el. A lánynak az egyik barátja hívta fel a figyelmét filmelőzetesre, Anais pedig elkezdett kutatni a klipben látott nő után. Így talált rá Amerikában élő testvérére.

Fotók: BoredPanda
Fotók: Bored Panda

Anais, aki Franciaországban nőtt fel, hónapokig hezitált azon, hogy felkeresse a lányt, mire végül Facebookon írt neki egy üzenetet. A lányok ezt követően találkoztak, és DNS-tesztet csináltattak, ami egyértelműen kimutatta, testvérek. „Csodálatos érzés megtudni, hogy van valakid a világ másik végén” – számolt be a találkozásról Anais, aki testvérével könyvet írt arról, hogyan találták meg újra egymást.

A YouTube-ról tudta meg, hogy van egy ikertestvére
Címkék: ikrek YouTube
Olvass tovább

Hozzászólások  ( 0 )
blog comments powered by Disqus