Család

Megmutatta pucér hasát a négygyermekes énekesnő

Elege lett abból, hogy mindenki dicséri tökéletes testét, ezért lerántotta a leplet a valóságról.

Kimberly Henderson nálunk ugyan mérsékelten ismert, az Egyesült Államokban viszont aránylag híres énekesnőnek számít. Bár az American Idolból háromszor kipaterolták, ő nem az a típus, aki hagyja magát eltántorítani.

Egy home videója már hatalmasat ment a neten: tavaly decemberben felvette, amint éjnek évadján altatóként énekelte kislányának Whitney Houston How Will I Know című számát. Azóta a videót több mint 5 millióan nézték meg a YouTube-on.

Múlt héten pedig egy fotóval robbantott a Facebookon a 27 éves, négygyermekes Kimberly. A képen retusálatlanul mutatja meg, hogyan néz ki a hasa igazából egy négygyermekes édesanyának.

Everyone always compliments me on how I have such a “perfect” body after 4 kids. I decided to upload this pic and leave…

Posted by Kimberly Henderson on Thursday, 18 June 2015

 

“Állandóan kapom a bókokat, amiért négy gyerek után is tökéletes a külsőm. Azért döntöttem úgy, hogy mindenféle manipuláció és photoshop nélkül feltöltök magamról egy képet, mert pontosan emlékszem, milyen nehezen fogadtam el a testemet a gyerekek születése után. Korábban kockás volt a hasam. Bár most is rendszeresen tornázom, tudom, hogy a megereszkedett bőröm sosem lesz már olyan feszes, mint rég, és a striáim sem fognak eltűnni. De nincs ezzel semmi baj, mert minden reggel, amikor felébredek, négy kis mosolygós arc néz rám, és értük megérte. Most is hordok bikinit, mert úgy gondolom, az anyaság megszépít. (…) Csajok, a testünk szép! Anyák vagyunk és igazi szuperhősök, ami rohadt kemény meló. És szerintem szexisebb, mint akármilyen kockás has” – írta közösségi oldalán az énekesnő. A képet azóta több mint százezren lájkolták. Respect!

via HuffPost

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top