Család

Kigúnyolták a bennszülött kislányt, mert Elsának öltözött – fotó

Teljesen érthetetlen, hogy egy nőnek, aki ráadásul maga is anya, miért jelent örömet, hogy megbánt egy kisgyereket. Felháborító történet.

Egy hároméves ausztrál bennszülött kislány, Samara Muir egy melbourne-i bevásárlóközpont Disney témájú rendezvényére a Jégvarázs Elsájának öltözött. Amikor az anyukájával sorban álltak az eseményen, az előttük álló, idegen nő, aki a két lányával érkezett, hátrafordult és megjegyezte: “Nem tudom, miért így öltöztél, Elsa királynő nem fekete.”

Kigúnyolták a bennszülött kislányt, mert Elsának öltözött

Amikor a kislány édesanyja kérdőre vonta az asszonyt, mégis hogy értette, amit mondott, a nő egyik lánya Samarához fordult, és fintorogva így szólt: “te fekete vagy és a fekete csúnya”.

A pici lányt nagyon megviselték a  történtek, másnap a táncórájára nem akart elmenni, és amikor az anyukája megkérdezte, hogy miért nem, Samara annyit válaszolt: “Mert fekete vagyok.”

Az anya a nyilvánossághoz fordult a történettel, azóta záporoznak feléjük a biztató, támogató üzenetek. Samarát egy Disney-jégrevübe is meghívták, amit nemcsak végignézhet, de szerepelhet is benne.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top