Család

92 évesen lett újra anya

A 92 éves asszony hivatalosan is örökbe fogadta 76 éves nevelt lányát. Az utolsó hiányzó darabka is a helyére került az életében.

Mary Smith mindössze 11 éves volt, amikor az édesapja meghalt, az édesanyja pedig túl beteg volt ahhoz, hogy gondoskodni tudjon róla. A kislányt akkor 27 éves unokanővére, Muriel Clayton fogadta be és nevelte fel négy saját lánya mellett. Hivatalosan nem fogadta örökbe Maryt, bár mindig is szerette volna, ám a lány édesanyja iránt érzett tiszteletből mégsem tette meg. Legalábbis egészen a közelmúltig.

92 évesen lett újra anya

Mary ma már 76 éves, a biológiai anyja pedig nem él. A 92 éves Muriel anyák napja estéjén kérdezte meg Marytől, hogy örökbe fogadhatná-e. Az asszony örömmel mondott igent.

Kedden Muriel és Mary elmentek Dallas megyei bíróságára, ahol hivatalossá tették az örökbefogadást.

“Kirakós játékokon dolgoztam és az életem egy gyönyörű kép lett. Egy darabka azonban hiányzott, ez pedig Mary volt. Most végre azt a darabkát is a helyére tettem. Hivatalosan is” – mondta Muriel.

Forrás: Huffington Post

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top