Család

Cuki videóban mondják el a kicsik, milyen a tökéletes gyereknap

Elképesztően tündéri gyerekszáj videó készült a magyar lurkókról. A kicsik most elárulták, milyen számukra a tökéletes gyermeknap. Garantáltan el fogsz olvadni!

A gyereknap a kicsik számára egész napos játékkal telik. Ha bármit megtehetnének, kipróbálnák a vonatvezetést, állatkertbe mennének, és egész nap csúszdázással, vidámparkozással töltenék az időt, az ideális gyereknapból pedig természetesen az arcfestés sem maradhat ki. Saját gyerekeiket közös kirándulással, vidámparkozással és tortamajszolással lepnék meg, ők maguk pedig különleges szuperképességeket szeretnének. A gondolatolvasás, az okosság, a szupererő és a szupergyorsaság állnak az első helyen a gyerekeknél, a leghuncutabbak azonban a láthatatlanságot választanák, hogy belóghassanak kedvenc helyeikre.

A videóra kattintva most te is újra gyerek lehetsz, egy rövid időre és a kicsikkel együtt elfantáziálhatsz azon, milyen egy tökéletes gyereknap!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top