Család

Gyermeknap 2015: különleges programok

Vajon kitaláltok a kétszínű kerekerdő labirintusából? Megnéznétek Mozart gyerekeknek írt csodálatos operáját, esetleg rajzfilmstúdióba mennétek? Válogassatok különleges kulturális gyermeknapi programjavaslatainkból.

Ha valami igazán különleges programra vinnéd el gyermekedet május 31-én, akkor az alábbi valóban nem hétköznapi kulturális gyermeknapi rendezvényeket javasoljuk nektek. Az önfeledt szórakozás garantált!

1. Kétszínű kerekerdő a Műcsarnokban

Vajon meg tudjátok fejteni a kétszínű kerekerdő rejtélyeit? Megtaláljátok a kiutat a titokzatos ösvényeken át? Kicsiknek és nagyoknak izgalmakkal teli szórakozást kínál a Műcsarnok gyermeknapi programja május 31-én 10–17 óra között. 12 éves kor alatt a belépés ingyenes.

2. UNICEF Gyermeknap az Erkel Színházban

A különleges gyermeknapi műsor már 9 órától várják a gyerekeket, akik a színház előterében kipróbálhatják kézügyességüket, kézműves- és játékprogramokon vehetnek részt, de lufit is fújhatnak, sőt perecet is kóstolhatnak. 11 órától Mozart bájos gyermekoperáját, a Parázsfuvolácskát nézhetik meg kicsik és nagyok az UNICEF gyermeknapi programjában.

3. Mese-sziget Győrben

A győri Radó-szigeten is a színjátszás kapja a főszerepet a gyermeknapi programkínálatban. A Mese-sziget előadásaiba bármelyik gyerek bekapcsolódhat, aki kedvet érez, hogy belebújjon Benedek Elek gyönyörű meseszereplői bőrébe. A színpadi produkciók mellett kézműves-foglalkozások, ügyességi játékok és sok-sok vidámság várja kicsiket és nagyokat május 31-én a Gyermekek Háza gyermeknapi rendezvényszervezésében.

4. Animációs gyermeknap Kecskeméten

Kecskeméten a Rajzfilmstúdió szervezésében igazán különleges gyermeknapi programon vehetnek részt a gyerekek. A szórakoztató bábelőadások mellett kicsik és nagyon bepillanthatnak a rajzfilmkészítés rejtelmeibe, de bekapcsolódhatnak a Palinta Társulat interaktív koncertjébe is. A jókedv, az önfeledt kikapcsolódás a kecskeméti gyermeknapon is garantált.

További gyermeknapi cikkek az NLC-n:

Játssz az NLCafé gyereknapi játékán, és nyerj gyerkőcödnek 80 db-os Crayola rajzkészletet!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top