Család

Gyerekszáj – 8 szívmelengető búcsúlevél, ami garantáltan mosolyt csal az arcodra

Nem ismerek olyat, aki gyerekkorában ne ment volna világgá vagy legalábbis ne indult volna el. Én rendszerint csak a bejárati ajtóig jutottam, ahol néhány perc várakozás után általában sértődötten csengettem be, amiért nem jöttek utánam a szüleim. Búcsúlevelet azonban sohasem hagytam, mindig bejelentettem világgá mentelem. Nem úgy, mint ezek a kis lurkók, akik levélben közölték anyuval és apuval: ők bizony szedik a sátorfájukat.
“Mikor ezt olvasod, talán már nem vagyok itt. Ha újra látni akarsz, az első Mekdonáldszban leszek, ami a házunktól jobbra van. Szeretlek”
“Kedves mindenki, elhagyom a házatokat. Tudom, hogy apa és Jerry szeretnek, de tudom, hogy anya nem és köszönöm, hogy 8 hosszú évig használhattam az otthonotokat. Látom, hogy anya nem akarja, hogy tovább használjam. Ezt a levelet Jerryre és apára hagyom és talán anyára is, oké rá is. Jerry, talán a tiéd lehet a székem és apáé a szobám, anyáé pedig a dolog, amivel alszom. Most már mennem kell. Egy nap még találkozunk. Viszlát. Majdnem a kislányotok, Savanna”
“Anya, holnap 9.30-kor világgá megyek, amikor apa és te aludni fogtok. Úgy köszönj el, hogy örökre szól. Emily
Utóirat: Ma este fogok összepakolni”
“Világgá megyek, mert azt hitted, hogy pukiztam, pedig nem is.
Utóirat: Gonosz vagy”
“Anya tönkreteszi az életem. Úgy érzem, világgá kell mennem, és ezt is fogom tenni”
“Anya, világgá mentem, nem azért, mert gonosz vagy vagy ilyesmi. Csak szeretnék találkozni a Spice Girlsszel. Sarah”
“Elmegyek anya és apa”
“Kedves anya, apa, család. Nagyon mérges lettem, úgyhogy elrohantam. Meg
Utóirat: Talán visszajövök”

Kapcsolódó cikkek:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top