Család

Hiányzó mancsú kutyát kapott az amputált lábfejű kislány

Különleges gazdi egy különleges kutyának.

A hároméves Sapphyre Johnsonnak egy veleszületett rendellenesség miatt hiányzik néhány kézujja, valamint mindkét lábfejét amputálni kellett és művégtagokkal él.

Kilenc héttel ezelőtt Karen Riddle juhászkutya-tenyészetében egy kutyakölyök jobb mellső mancs nélkül született. Bár sok tenyésztő altatásra ítélte volna az állatot, Karen inkább kapcsolatba lépett egy kórházzal, és felajánlotta a kiskutyát egy végtag nélkül élő kisgyerek számára. A kórház pedig tökéletes gazdit talált neki Sapphyre személyében, akinek a szülei is örömmel egyeztek bele, hogy örökbe fogadják a hófehér kutyust, akit a Forrest Gump egyik karaktere után Lt. Dannek neveztek el. “Ő a kiskutyám. Olyan, mint én” – mondta a kislány, amikor először megmutatták neki fényképen az állatot.

Sapphyre és Lt. Dan néhány nappal ezelőtt találkoztak először, és máris elválaszthatatlanok. Sok-sok szép évet kívánunk együtt ennek a bűbájos párosnak!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top