Család

Anyák napi ajándékok, amik megdobogtatják a szívet

Anyák napjára készíts saját magad meglepetést. 3 egyszerű ötletet is tudunk javasolni, amit gyorsan és könnyedén elkészíthetsz édesanyádnak, nagymamádnak.

Három egyszerű, mégis mutatós anyák napi meglepetésötletet osztunk meg veled. Édesanyádnak, nagymamádnak könnyedén és gyorsan készíthetsz saját kezűleg ajándékot.

Még 3 anyák napi meglepetés

1. Anyák napi virágcserép

Műanyag virágcserepet válassz ehhez az anyák napi meglepetéshez. Fényképet többet is ragaszthatsz a cserépre, a lényeg, hogy szépen és egyenletesen eltakarják a felületet. Arra figyelj, hogy a képek rásimuljanak a cserép oldalára. Színes szalaggal is díszítheted, sőt édesanyád, nagymamád kedvenc virágát is beleültetheted. A meglepetés garantált!

Még 3 anyák napi meglepetés

2. Anyák napi muffincsokor

Süss legalább hat muffint, melyeket díszíthetsz cukormázzal, cukorgyöngyökkel. Szúrd fel óvatosan a süteményeket húspálcára, majd rendezd el szimmetrikusan kisebb kaspóban. Színes vagy selyempapírral kitömheted a réseket, ezzel még mutatósabb virágcsokrot kapsz. A kaspót feliratozhatod kedved és ízlésed szerint.

Még 3 anyák napi meglepetés

3. Fejezd ki szeretetedet minden hétre

Vajon fel tudsz sorolni 52 indokot, amiért édesanyádat szereted? Anyák napja a lehető legjobb lehetőség, elgondolkozni ezen. Végy 52 kártyalapot, a francia csomag tökéletes hozzá. Ragassz mindegyik lap színére színes vagy fehér papírt, amelyekre egyenként írd fel, miért szereted édesanyádat. Díszítheted, dekorálhatod a lapokat kedved szerint. Végül lyukaszd ki mindet, és fűzd fel kis könyvecske formájában két karikára. Édesanyád minden héten meghatottan olvassa személyre szóló üzeneteidet, verseidet.

 

Küldj be közös fotót, amin édesanyáddal vagy gyermekeddel szerepelsz, és nyerj The Body Shop kozmetikumot magadnak vagy édesanyádnak! »

 

További cikkek anyák napja témában az NLC-n:

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top