Család

Anyák napja: 3 szuper ajándékötlet

Anyák napjára egyedi ajándékot készítenél? Nincs ötleted, mivel lepd meg édesanyádat? Három egyszerűen elkészíthető kreatív ajándékjavaslatunk neked is segíthet.

Ha nincs ötleted, mivel lephetnéd meg édesanyádat anyák napján, adunk három kreatív, mégis egyszerűen elkészíthető ajándékjavaslatot. A meglepetés garantált lesz!

3 anyák napi ajándékötlet

1. Anyák napi dekorüveg

Ehhez az anyák napi ajándékhoz válassz cukros üveget, de tökéletesen megfelel egy nagyobb csatos befőttesüveg is. Az üveg alját színes papírdarabkákkal, selyempapírral vagy tortapapírral bélelheted, az üveget ízlésed szerint fölcímkézheted. Az üvegbe rakhatod édesanyád kedvenc parfümjét, édességet vagy bármilyen apró meglepetést.

3 anyák napi ajándékötlet

2. Anyák napi csokivirág

Vázát is használhatsz, de egy mintás befőttesüveg is tökéletesen megfelel a célnak, amit befestesz vagy szalaggal díszítesz. Az anyák napi virágokhoz virágpálcákat vagy szélesebb és hosszabb szívószálat érdemes beszerezned. A virágszirmokat színes keményebb kartonból vágd ki. A szirmok a csoki formájához igazodva lehetnek oválisak vagy kör alakúak. Előbb a pálcákon rögzítsd a virágok szirmait és leveleit, majd azt követően óvatosan ragaszd fel a csokoládékat.

3 anyák napi ajándékötlet

3. Anyák napi ajándékdobozkák

Nagyobb gyufásdobozokból készítheted el ezt a kreatív anyák napi meglepetést. Ragassz a dobozok felületére színes csomagolópapírt vagy szép szalvétát. Figyelj rá, hogy a papír szépen rásimuljon a dobozokra. A gyufásskatulyák alsó részét ollóval óvatosan lyukaszd ki, és fűzz bele színes szalagot, amit belülről köss meg. A dobozkákba apró ajándékokat rejthetsz.

 

Küldj be közös fotót, amin édesanyáddal vagy gyermekeddel szerepelsz, és nyerj The Body Shop kozmetikumot magadnak vagy édesanyádnak! »

 

További cikkek anyák napja témában az NLC-n:

Fotók: Pinterest

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top