Család

Pedofil a férje – bezárja gyerekeit éjjelente a nő

A nagymamát megrémíti a helyzet, nem érti, a szociális gondozók hogyan engedhették meg, hogy a férfi a családhoz költözzön. Nagyon aggódik az unokáiért.

Éjjelente riasztóval ellátott szobába zárja kislányait a nő, hogy utána ágyba bújhasson pedofil férjével, akit a bíróság eltiltott attól, hogy 16 év alattiakkal kapcsolatba lépjen. Ráadásul a devoni szociális szolgálat jóváhagyta az anya módszerét. A férj egy 13 éves lány bántalmazásáért került börtönbe korábban, a nő lányai pedig az áldozatnál is fiatalabbak. Az önkormányzat korábban már megállapította, hogy a férfi veszélyt jelent a gyerekekre. Később a hatóság elfogadta az anya módszerét, és azt mondják, szükség van az intézkedésre, mert éjjelente így biztonságban vannak a lányok, akik, ha a vécére szeretnének menni, egy bébiőrön keresztül hívhatják anyjukat.

A nő a válása után ismerkedett meg a pedofillal. Eleinte a férfi nem tölthette az éjszakát a kislányokkal egy fedél alatt. Az asszony emiatt fordult a szociális szolgálathoz. Végül megállapították, hogy a férfi a házban tartózkodhat, ha a lányokat éjjelre bezárják, és azt is kimondták, hogy a gyerekek biztonságban vannak. A rendőrség rendszeresen ellenőrzi a házat és környékét. A férjet megkereste a Sunday Mirror című lap, de ő tagadta, hogy szexuális bűnöző lenne.

A lányok nagyanyja nem érti: a hatóságok hogyan támogathatják azt, hogy az unokái egy pedofillal éljenek együtt. “Érzem, hogy az unokáim veszélyben vannak. Harcolok a lányokért, megszakad a szívem” – nyilatkozta a nagymama.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top