Család

Három rákos kislány megható fotói

Három rákos kislányról készültek megható fotók tavaly és most egy évvel később is.

2014 áprilisában készített először képeket a fotóművész, Lora Scantling erről a három, ritka rákbetegségben szenvedő kislányról.

A 7 éves Rheann, az 5 éves Ainsley és a 4 éves Rylie a kezelések ideje alatt igazi barátnők lettek. Amikor tavaly nyáron állapotuk átmenetileg javult, együtt vállalták a fotózást is.

2014-ben mindhárman kemoterápiás kezelést kaptak
2014-ben mindhárman kemoterápiás kezelést kaptak

“Az első képen a lányokat lehunyt szemekkel fotóztam, mert akkor még mindhárman kemoterápiás kezelésekre jártak, az ölelés a biztonságérzetet jelenti számukra. A másik fotón már nyitott szemmel mosolyognak, mellyel azt szerettem volna hangsúlyozni, mennyire erős közöttük az összetartozás, és a betegség ellen is együtt küzdenek” – mondja a fotóművész.

Egy évvel később...
Egy évvel később…

Az első fotózás után egy évvel Rheann épp befejezte a kemoterápiát, Ashley őszig fenntartó kezelésekre jár, míg a kis Rylie állapota is javult. A fotóművész szerint erre a második fotózásra azért került sor, mert a lányok megérdemelték, hogy új, bájos arcukat is megmutassa.

Az elmúlt egy év alatt javult az állapotuk.
Az elmúlt időszakban javult az állapotuk.

 

Együtt küzdöttek a betegséggel.
Igazi barátnők lettek, együtt küzdenek a betegséggel.

 Forrás: Live & Style

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top