Család

Kik lesznek a Kinder csokoládé új édes arcai?

A Kinder csokoládé mindenki számára a gyerekkort és a vidámságot idézi. Egy olyan finomság, amelyet megoszthatunk barátainkkal, szeretteinkkel, akár a legszebb pillanatokat az életünkben.
Kik lesznek a Kinder csokoládé új Édes Arcai?

Szeretné, ha gyermeke mosolyogna a Kinder csokoládé csomagolásán? Szeretne különleges élményeket ajándékozni családjának és értékes ajándékokat nyerni? Vásároljon legalább egy, 100 grammos Kinder Chocolate terméket és regisztráljon az édesarc.hu oldalon! Töltse fel az akciós csomagoláson lévő kódot és nevezze a család legédesebb arcát! A gyerekfotók közül több fordulóban dől el, hogy melyik 6 gyermek fotója kerül fel a 100 grammos Kinder Chocolate csomagolására 2016-ban. A nevezett fotók közül az első 80, legtöbb szavazatot kapott gyermekfotó jut tovább a középdöntőbe, ahol egy 5 fős zsűri választja ki a 20 döntőst. A játék végén kiderül, hogy kik lesznek a Kinder új édes arcai!

Kik lesznek a Kinder csokoládé új Édes Arcai?

Idén háromszor is nyerhet!

Miben tehetséges az ön gyermeke? Ő fut a leggyorsabban, vagy az ő rajzai a legszebbek? Szereti a kisállatokat, esetleg ő a család kis tudósa? Az édesarcok.hu oldalon egy-egy kódért további képeket tölthet fel gyermekéről 4 kategóriában: Ügyesség, Kreativitás, Gondoskodás és Felfedezés. A játék végén minden kategóriában 15-15 ajándékcsomagot vagy ajándékutalványt sorsolunk ki a szavazás állásától függetlenül! Amennyiben nem nevezné gyermekét, akkor is érdemes játszania. Szavazzon egy kóddal az önnek leginkább tetsző gyermekfotóra, és nyerjen Canon fotónyomtatót vagy 1 TB-os külső adathordozót.

Kik lesznek a Kinder csokoládé új Édes Arcai?

Játsszon és nyerjen akár háromszor a Kinder csokoládéval!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top