Család

Magukra tetováltatták a szülők a kislányuk hatalmas anyajegyeit – fotó

Nem akarják, hogy valaha is szégyenkeznie kelljen az anyajegyei miatt.

A 18 hónapos Honey-Rae testének jobb oldalát, a derekától a lábujjaiig hatalmas, rózsaszínes-vöröses anyajegyek borítják. A kislány így született, az anyukája, Tanya pedig máig is jól emlékszik a pillanatra, amikor az inkubátorban először megpillantotta a babáján a foltokat. “Mint minden anya, én sem szerettem volna, hogy a gyerekem másmilyen legyen. Azt akartam, hogy olyan legyen, mint a többi egészséges gyerek. Bár tudom, hogy az anyajegyei nem veszélyesek, de komoly befolyással lesznek az egész életére” – mesélte az asszony, aki leszögezte azt is, hogy nem szeretné, hogy sajnálják a kislányát az anyajegyei miatt.

Magukra tetováltatták a szülők a kislányuk hatalmas anyajegyét

Tanya és a férje, Adam Honey-Rae születésétől kezdve mindent megtettek azért, hogy a lányuk sose szégyenkezzen az anyajegyei miatt. Mindennap elmondták neki, hogy mennyire szép.

Tavaly nyáron azonban az anya vásárolni volt a kislánnyal, aki a nagy melegben sortot és szandált viselt. A pénztárnál állva egy idős pár feltűnően bámulta Honey-Rae lábát, és sugdolóztak. “Fel voltam dúlva. Először vittem ki úgy, hogy nem volt eltakarva a lába, és minden ezzel kapcsolatos aggodalmam és félelmem beigazolódott. Az emberek kegyetlenek, anélkül, hogy egyáltalán észrevennék.”

Tanya és Adam ezután úgy döntöttek, ugyanolyan foltokat tetováltatnak a lábukra, amilyenek a kislány anyajegyei, hogy ezzel fejezzék ki az iránta érzett szeretetüket, illetve, hogy felnőve ne érezze magát egyedül az anyajegyeivel.

Magukra tetováltatták a szülők a kislányuk hatalmas anyajegyét

Először az apa tetoválása készült el, még tavaly karácsonyra, nemrégiben pedig az anya is megcsináltatta a 40. születésnapja alkalmából. Bár a két és fél órás procedúra nagyon fájdalmas volt, Tanya biztos abban, hogy megérte.

“Folyton megérinti a tetoválásomat, aztán Adamét is, majd a saját anyajegyét, és kacag. Nem is lehetnék boldogabb” – mondta Tanya.

Forrás: Mirror

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top