Család

Tízezer szerelmes levelet írt a feleségének

Ilyen egy valódi grafomániás romantikus.

Az amerikai Bill és Kirsten 1974-ben, 34 éves korukban ismerkedtek meg egymással. A férfi tanárként dolgozott, míg a nő az óráira kezdett járni. Nem sokkal később már közösen utazgattak az ingavonaton Long Islandről, akkoriban kezdtek szalvétákra írt üzeneteket, rajzokat cserélgetni. Hamarosan pedig egymásba szerettek.

Tízezer szerelmes levelet írt a feleségének

Bill akkoriban gyakran utazott tréningekre más városokba, ahonnan mindig küldött egy-egy képeslapot vagy levelet Kirstennek. A szerelmes üzenetek írogatásával pedig az után sem hagyott fel, hogy összeházasodtak: az elmúlt évtizedek során nagyjából tízezer ilyet írt a feleségének. Néhány évvel ezelőtt dátum szerint rendszerezni kezdték az összegyűlt leveleket, képeslapokat, hogy bármikor elővehessék, és felidézhessék közös életük emlékeit.

A házaspár kapcsolata a mai napig sem nélkülözi a romantikát. Saját bevallásuk szerint mindennap gyertyafénynél vacsoráznak, lefekvéskor és felkeléskor pedig sosem maradhat el a csók és a “szeretlek”.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top