Család

András herceg fittyet hány az etikettre – fotó

Sosem fordult elő, hogy a királyi család tagjai maguk posztoljanak a Facebookra. Eddig kizárólag hivatalos közlemények jelenhettek meg a brit uralkodócsalád hivatalos közösségimédia-oldalán.

Első alkalommal jelent meg magánjellegű fotó a brit uralkodócsalád hivatalos Facebook-oldalán, a képet a nemrég botrányba keveredett András yorki herceg készítette és tette közzé.

Az 55 éves yorki herceg a Buckingham-palota egyik magántermében készítette azt a fényképet, amelyen édesanyja, II. Erzsébet királynő, legfiatalabb öccse, Eduard wessexi gróf, és annak felesége, Zsófia társaságában látható. A fotó egy jótékonysági esemény előtt készült. Ez az első olyan hivatalos alkalom, ahol a királynő személyesen találkozott Andrással azóta, hogy a herceget a sajtó szexbotránnyal vádolta.

Facebook
Forrás: Facebook

Ugyanakkor nem ez az első magánjellegű fotó, amit herceg a közösségi médiában közzétett. Tavaly áprilisban a Twitteren már megosztott magáról egy fényképet.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top