Család

Valentin-napi ajándékötletek gyerekeknek

Már a gyerekek is nagyon jól tudják, mi az a Valentin-nap, így ők is szeretnék meglepni barátaikat valami kis ajándékkal. Édes apróságok következnek, amelyeknek az ovisok és az iskolások is örülni fognak.

A Valentin-nap a gyerekek között is egyre népszerűbb, ők is szeretnék megajándékozni barátaikat. Mutatunk két szuper Valentin-napi ajándékötletet, hogy a cukorkaosztogatásnál azért mégis kicsit több történjen Bálint-napon az oviban vagy a suliban. 

 1. Ceruza vagy toll szívecskés üzenetben

Valentin-napi ajándék ötletek gyerekeknek

Különösebb kézügyességet sem igényel ez az egyszerű kis Valentin-napi ajándék. Egy szívecskét kell kivágnotok kartonból, amire egymással párhuzamosan két, kb. 1 centis lyukat készítetek tapétavágóval. Ebbe tűzhetitek az ajándék ceruzát vagy tollat. Szerintünk az üzenet sokkal kedvesebb és személyesebb, ha kézzel írják meg a gyerekek, vagy ti a gyerekeiteknek.

2. Színes zsírkréta szívecskék

Valentin-napi ajándék ötletek gyerekeknek

Ne dobjátok ki a törött zsírkrétákat, hiszen szuper módja van a felhasználásuknak. Daraboljátok vagy törjétek őket kicsire (nem kell egyformáknak lenniük). Pakoljátok bele őket szívecskés brownie-formába, 230 fokon kb. 15-20 percig olvasszátok. Ha kihűltek és kifordítottátok a szíveket a formából, kis üdvözlőkártyákra ragaszthatjátok őket. Egyetlen kellemetlenséggel jár a készítése: zsírkrétaszagú lesz a konyha. 

3. Nyalókapillangó

Valentin-napi ajándék ötletek gyerekeknek

A nyalókás-pillangós ajándékhoz letölthető sablon is van, de igazából bárki meg tudja rajzolni. A két vágás a pillangó közepére kerüljön, a képen látható módon, és már tűzhetjük is bele a nyalókát. A Valentin-napi üzenet a szárnyakra kerülhet körbe. Bárhogy dekorálhatjuk, nem kell pont szívecskéket ragasztani rá, filccel, ceruzával, krétával is kiszínezhetjük. 

Virágot is készíthetsz nyalókából:

Még több cukiság Valentin-napra:

Rózsát ajándékoznál? Vigyázz, árulkodik a színe! 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top