Család

Esküvői tuk-tuk és “csodacsokor” is lesz a ma nyíló Esküvői Kiállításon

Háromkerekű nászautó, azaz az esküvői tuk-tuk, "csodacsokor" és cukorkadekoráció is szerepel az idei év esküvői újdonságai között, amelyekkel a ma nyíló 11. Esküvői Kiállításon ismerkedhet meg a közönség a Papp László Budapest Sportarénában.

Az érdeklődőket nyolcezer négyzetméteren több mint négyszáz kiállító várja. Több magyar tervező mellett Halász Éva és Nagy Ágota is kiállítja legújabb kollekcióját – tájékoztatták a szervezők az MTI-t.

Először találkozhatnak a kiállításon az érdeklődők “csodacsokrokkal”. A strasszokkal, brossokkal, gyöngyökkel, ékszerekkel, de akár tollakkal és tüllel is díszített egyedi bokréták karakterét a szaténszalagokból készült virágok adják. A többek közt rózsát formázó virágok mindegyike kézzel hajtogatott – a csokor összeállítása is az elejétől a végéig kézművesmunka – a módszerek sorában pedig olyan ősi japán technika is van, amellyel például a gésák készítették hajdíszeiket – mondta el Szöginé Szebeni Ágnes, a 18–24 centiméteres átmérőjű csokrok készítője.

Tapasztalatok szerint a házasulandók egyre többet áldoznak olyan dolgokra, amelyek megmaradnak örök emlékként. Ilyen lehet most már a csokor is: el lehet tenni, és a menyasszony egyszer majd tovább is adhatja. A “csodacsokrok” között van visszafogottabb, és van extravagánsabb. A cél minden esetben az, hogy különleges, messziről észrevehető alkotás jöjjön létre, amely – mivel a szalagok és a díszítőelemek színárnyalatainak száma végtelen – bármilyen előre kitalált dekorációhoz és ruhához illeszkedik.

Esküvői tuk-tuk és

Az Esküvői Kiállítás szervezői nemcsak a házasulandókat, hanem azokat is várják, akik bálokra vagy nagy családi eseményekre készülődnek. A érdeklődők gazdag ajándék-, alkalmiruha-, cipő-, cukrászda-, autó-, dekorációkínálatból, valamint szépségápolási, étterem-, rendezvényszervező, fotó- és videoszolgáltatások egész sorából válogathatnak. A színpadon az események szervezését segítő szakmai előadások mellett menyasszonyiruha- és fodrászbemutatókat, valamint zenés-táncos műsorokat tartanak.

A látogatók között a kétnapos kiállítás során luxuskozmetikai csomagokat, könyveket, ruhakölcsönzési utalványokat, fotóajándékokat, kiegészítőket és virágcsokrokat sorsolnak ki.

Esküvői tuk-tuk és

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top