Család

Őrizze meg a ruhák frissen mosott érzetét egész napon át a Lenor szuperkoncentrátummal!

Mindannyian ismerjük a csodálatos érzést, amit kedvenc ruhánk viselete kelt bennünk: nem csupán magabiztosnak érezzük tőle magunkat, de készen állunk megbirkózni mindazzal a kihívással, amit az adott nap tartogat számunkra!

A világhírű pszichológus és illatszakértő, dr. Rachel Herz úgy magyarázza mindezt, hogy “…még ha a nők jól is érzik magukat a ruhájukban, magabiztosságuk a frissességük csökkenésével arányosan fokozatosan alábbhagy. Az illatok szoros kapcsolatban állnak az érzelmeinkkel, épp ezért a bennünket egész napon át végigkísérő friss illatok pozitívan befolyásolják a hangulatunkat és magatartásunkat.”

Őrizze meg a ruhák frissen mosott  érzetét egész napon át a Lenor szuperkoncentrátummal!

Dobja fel minden napját  fantasztikus parfüm illatokkal!

A Lenor szuperkoncentrátum FRESHLOCKTM technológiával az illattechnológiák egy új generációját képviseli; megerősített illatkapszulái a nap során fokozatosan szabadítják föl magukból a parfümöt, így akár 12 órán át tartó, viselet közben is érezhető, csodálatos és felemelő illatélményt nyújtanak számunkra. Az illatok a mosási ciklus utolsó fázisában rakódnak le a ruhákra, így gondoskodnak arról, hogy ruháink minden egyes mozdulat és kihívás során megőrizzék szuper frissességüket. Találja meg kedvenc Lenor illatát és töltse meg illatfelhővel ruhásszekrényét! Turbózza föl magabiztosságát, amely segíthet önnek abban, hogy minden, az útjába kerülő lehetőséget és felkérést megragadjon!

Őrizze meg a ruhák frissen mosott  érzetét egész napon át a Lenor szuperkoncentrátummal!

Szuperkoncentrátum!
Hogyan “fér” ennyi illat egy szuperkoncentrált termékbe?

A Lenor szuperkoncentrátum formulája tökéletes egyensúlyban tartalmaz összetevőket, ezért nemcsak kisebb csomagolást igényel, de kevesebb adagolás mellett is alkalmazható. És valóban, a Lenor új formulája literenként 30%-kal több mosáshoz elegendő*!

A Lenor szuperkoncentrátum élen jár a fenntartható termékek fejlesztésében, és a környezetet is óvja a frissebb jövő érdekében, így mondjon rá bátran “igent”!

Őrizze meg a ruhák frissen mosott  érzetét egész napon át a Lenor szuperkoncentrátummal!

* 1 l Lenor szuperkoncentrátum 30%-kal több ruha mosásához elegendő, mint 1 l korábbi Lenor öblítő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top