Család

Ajándékozz időt a párodnak!

Eszedbe jutott már esetleg, hogy az idei ünnepi időszaknak egy kicsit más forgatókönyv szerint kellene eltelnie? Gondoltál már arra, hogy a saját idődet ajándékozod a szerelmednek?

Töredékidőket töltünk a szeretteinkkel, a családunkkal, de még azzal is, aki minden este az ágyunk túloldalán hajtja álomra fejét; az egész éves rohanás pedig a karácsonyi időszak közeledtével még inkább a mókuskerékhez béklyóz mindannyiunkat. Kivételesen azonban ne csak a szenteste kettesben vagy a családi körben megtartott ajándékozás, vacsora és beszélgetés legyen az, amit vársz!

Tervezd különlegesre a karácsony előtti napjaitokat, töltsetek sok vidám, felemelő, értékes órát együtt – hogy az ünnepre a szívetek is pazar díszben pompázzon – szerelmesen és tökéletesen egymásra hangolódva. Így egészen biztosan felejthetetlen élményekkel és elsősorban mély, kötődő érzésekkel lesztek gazdagabbak. Hogy mire is gondolok?

1. Idő a másnak – egy különleges étterem

Ezúttal ne a város legtrendibb, legfelkapottabb, szuper lounge zenét játszó vagy épp a legdrágább, legexkluzívabb helyét válaszd. Üljetek be egy csendes, egyszerű kis helyre… igen, arra a “kockás abroszosra” gondolok. Egy jó beszélgetés nem a környezeten, hanem rajtatok múlik. Utat nyit egymáshoz, felfedez, árad, épít.

 Ajándékozz időt a párodnak!

2. Idő a nevetésnek – egy különleges program

Tervezzetek egy igazi aktív napot, mondjuk a jégpályán. Ha jól korizol, kápráztasd el szerelmed; ha pedig kevésbé, egy újabb indok, hogy átöleld őt. Sosem koriztatok? Pontosan erre gondolok, amikor a különlegességről beszéltem. Irány a jég, és legyen egy igazán felhőtlenül mosolygós-bolondozós napotok!

 Ajándékozz időt a párodnak!

3. Idő az érzékeknek – egy különleges sütés

Nem vagy igazi konyhatündér? Ez a legkevesebb! Csemegézz akár itt is a Gasztroblogokon, és válassz egy könnyű receptet. Tervezzetek egy közös sütést, kerüljetek így ünnepi hangulatba! Legyen minden cukros és lisztes, a lényeg a nevetés és a tapasztalás! De vigyázz, nehogy civakodásba menjen át a dolog. Most ne irányíts, inkább legyél csak szexi, kedves és odaadó. Garantált a siker!

 Ajándékozz időt a párodnak!

4. Idő a tapasztalásnak – egy különleges segítség

Ha egész évben nem jutott rá időd, itt az idő, hogy jótékonykodj. Tervezzetek egy olyan napot, amikor csomagot visztek a rászorulóknak, betegeknek, nélkülöző gyerekeknek. Meglátod, mennyire lélekemelő is ez. Segíts a jelenléteddel, pénzzel, idővel – bármivel! Ha nyitott szívvel jársz, rátalálsz a lehetőségre. És nem a MI számít, hanem a TETT. Meglátjátok, milyen szépen ragyognak majd a meghatottság könnycseppjei az égők fényében! A legszebb közös pillanatotok lesz.

 Ajándékozz időt a párodnak!

5. Idő a hangoknak – egy különleges lista

Állítsatok össze egy listát kedvenc zenéitekből. Legyen rajta minden olyan szám, amit külön-külön vagy együtt is szerettek, ami emlékeztet benneteket a boldogságotokra, a szomorú vagy nehéz pillanatokra, vagy egész egyszerűen csak imádjátok! Írjátok ki CD-re és hallgassátok! Csodás estétek lesz!

Még több hasznos ötlet a Patentblogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top