Család

5 tipp a tökéletes lánykéréshez

Ez a cikk azoknak a férfiaknak szól, akik hamarosan letérdelnek az élet nagy kérdése előtt. Íme néhány tipp, hogy hogyan kerüld el a kliséket.

1. Kislánykoruk óta tudják…

Minden harmadik nő csalódik a lánykérést illetően. Hogy miért? Úgy érezheted, hogy számodra már maga a döntés meghozatala óriási előrelépés, mégis a nők erről a pillanatról álmodoznak kislánykoruk óta. A nők 68%-a évekkel később is fel tudja idézni a lánykérés szövegét, szóval gyakorolj! Ezek a mondatok legyenek tökéletesek, hiszen a párod még az unokáitoknak is ezt fogja mesélni!

Öt tipp a tökéletes lánykéréshez

2. Térdre!

A nők 49% százaléka úgy érzi, hogy a lánykéréshez hozzátartozik az, hogy a férfi letérdel a nő elé. De gondoskodj a megfelelő helyszínről és elsősorban ne magadra gondolj. Lehet, hogy számodra hatalmas élmény egy lelátón szurkolni kedvenc csapatodnak, de a nők mindössze 10%-a lenne boldog attól, ha egy meccsen kérnék meg a kezét. Még ha egy ezt láttad is hülye filmben.

Öt tipp a tökéletes lánykéréshez

3. Lesifotós

Bérelj fel egy fotóst vagy egy videóst, hogy lekaphassa a pillanatot, amikor kedvesed kimondja az igent. Ügyelj arra, hogy a fotós ne legyen útban vagy látható helyen, így nem dönti romba a meglepetést.

Öt tipp a tökéletes lánykéréshez
Még több hasznos tipp, például arra, hogy honnan tudd meg a gyűrűméretét, a Ceremóniamester blogon!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top