Család

A házasságkötő teremből egyből az állatorvoshoz rohantak

Aki állatbarát, az az esküvője napján is az.

Maitz-Tollasi Zsuzsannának és férjének, Lászlónak igencsak emlékezetesre sikerült az esküvője: a házasságkötő teremből a lagzi helyett az állatorvosi rendelőbe mentek, hogy megtalálják a gazdáját egy kóbor kutyának, amely pont a kézfogó idején tekergett a násznép felé – írja a Blikk.

“Amikor véget ért a ceremónia, az önkormányzat kapuján kilépve egy vizslát találtunk – mesélte az ifjú feleség. – Biléta nem volt a nyakán, így nem volt kérdés, hogy segítenünk kell.”

Az állatorvos igencsak meglepődött, mikor meglátta Zsuzsiékat talpig esküvői ruhában a rendelőjében. Mivel a kutya gazdája akkor még nem került elő, ideiglenesen magukhoz vették. Annak érdekében pedig, hogy az eredeti gazdi megkerüljön, a Vizslamentéshez fordultak, akik plakátokat készítettek, és a Facebookon is felhívást tettek közzé. A helyi önkormányzat oldalára is kikerült egy fotó a kutyáról, az eredeti gazdái végül ott találtak rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top