Család

Elkötötte szülei autóját – balesetet okozott

Kocsikázni akart a barátaival.

Gépjármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Komáromi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 17 éves komáromi fiú ellen, aki szeptember 18-án hajnalban egy baráti testvérpárral anyagi káros közúti közlekedési balesetet okozott Ácson. A fiatalkorú a testvéreknél töltötte az éjszakát, együtt találták ki, hogy működőképes állapotba hozzák az apa személygépkocsiját, és furikáznak vele a városban. Egy akkumulátort helyeztek az autóba, majd hol egyikük, hol másikuk ült a volán mögé. Utolsóként a 17 éves komáromi fiú vezette a járművet jogosítvány nélkül. Egy kanyarban a kocsi megpördült, majd egy kerítésnek, fának és egy kukának csapódott. A három fiú a kocsiról letörött alkatrészeket összeszedte, és hazahajtott.

A 17 éves, balesetet okozó sofőrt azonban beazonosították a komáromi rendőrök, és előállították. A fiú beismert mindent. Az ügyben folytatott büntetőeljárást a rendőrség befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Tatabányai Járási Ügyészségnek.

Forrás: police.hu

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top