Család

A YouTube-on bukkant rá hasonmására – kiderült, hogy ikertestvérek

Adott két dél-koreai születésű lány, az egyikük Párizsban, másikuk pedig New Jersey-ben nő fel. Bár külsőleg teljesen egyformák, mit sem tudnak egymás létezéséről, majd húszas éveik közepén a sors összehozza őket és kiderül, hogy ikertestvérek...

Egy barátja küldte át Anais Bordier-nek a linket. Anais először nem értette, hogy került bele egy számára teljesen ismeretlen kisfilmre, csak később jött rá, hogy nem magát, hanem saját hasonmását látja. Mivel az ismeretlen több filmben is szerepelt mellékszereplőként, a stáblisták segítségével sikerült kinyomozni a nevét. Miután Anais rákeresett az interneten, kiderült, hogy ugyanazon a napon születtek, ráadásul egy városban. A döbbent lány nem habozott, a Facebookon vette fel a kapcsolatot a hasonmásával. 

Samantha Futerman alig hitt a szemének a feladót látva, és csak néhány nap múlva válaszolt a levélre. A lányok első beszélgetése a Skype-on zajlott és 3 óráig tartott, rögtön érezték, hogy nem csak külsőleg egyformák, rengeteg közös van bennük. Rokonságukat később DNS-teszt is bizonyította.

Az ikerpár azóta könyvet is írt történetükről, sőt film is készült belőle.

Forrás: CNN

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top