Család

A rendőrség is vizsgálja az elvérzett kismama ügyét

A 23 éves nő 12 órával a szülés után meghalt a dombóvári kórházban.

Klaudia és István évek óta élt boldog házasságban. Nagy álmuk vált valóra, amikor kiderült, hogy a 23 éves nő ikreket vár. Klaudia szombaton adott életet egészséges gyermekeinek, Blankának és Noénak. A picik azonban már nem érezhették édesanyjuk első érintését – írja a borsonline.hu.

A fiatal anyuka terhessége problémamentes volt, ezért nem érti senki, mi történhetett a szülés során, ami az életébe került. “A halál vérzés miatt következett be. Az esetről személyesen értesítettem a rendőrséget, és kértem az igazságügyi hatósági boncolás lefolytatását, mely alapján kiderülhet, hogy betegség, emberi mulasztás vagy nem várt szövődmény vezetett a tragédiához” – nyilatkozta dr. Kerekes László, a dombóvári kórház főigazgatója. Hozzátette: tizenkét órán belül három műtéti beavatkozást hajtottak végre az orvosok, de a vérzést nem tudták elállítani.

Az ügyben a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi osztálya nyomoz. “A kórház orvosigazgatójának bejelentése alapján foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétsége bűncselekmény gyanúja miatt rendelt el nyomozást a rendőrség, egyelőre ismeretlen tettes ellen” – tájékoztatta a Borsot a rendőrség.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top