Család

Beszóltak a tetovált kismamának egy ruhaboltban

Az eladó és a pénztáros több mint udvariatlanul bánt a kivarrt testű családanyával.

A 35 éves Natasha Henson az egyik ismert brit ruhamárka bournemouth-i üzletébe tért be a minap. A kétgyermekes asszony, akinek a nyaka, a karjai és a lábai is tetoválva vannak, arra lett figyelmes, hogy az egyik eladó a testét látva rosszallóan ciceg.

Natasha a pénztárostól kérdezte meg, mégis hogy képzelte ezt az eladó, ám az szintén nem reagált épp megértően. “A nő valami ilyesmit válaszolt: Nem vagyok meglepve, hogy cicegett, ezek megdöbbentőek. Mi a csodának akarod megcsonkítani és elcsúfítani magad? Nem akarom látnia  tetoválásaidat, undorítóak” – mesélte Henson, aki ez után megemlítette a pénztárosnak, hogy tetoválóművész férjével egy tetoválószalont üzemeltetnek, mire a nő azt válaszolta: “Nem számít, hogy tetoválószalonod van, a festők és dekoratőrök sem öntenek magukra festéket, mielőtt kimennek az utcára.” Ezzel azonban még nem volt vége, hiszen a pénztáros azt is megkérdezte Natashától, ki csinálta a tetoválásait, mire az asszony elárulta, hogy a férje. “Az én férjem sosem bántana így engem. Miért akarod átélni a tetoválással járó fájdalmat? Perverz vagy, vagy ilyesmi?” – így a pénztáros.

Natasha ezek után könnyek között hagyta el a boltot, később pedig beszélt az üzletvezetővel, aki ígértet tett, hogy kivizsgálják az esetet.

A pénztáros azóta felmondott a boltban, miután közölték vele, hogy fegyelmi eljárással kell szembenéznie. A cég bocsánatkérés gyanánt meghívta egy teára Natashát, a nő azonban ezt nem fogadta el, így végül egy nyári csomagot küldtek autista kisfia iskolájának.

Natasha leszögezte, nem hagyja, hogy az eset elvegye a kedvét attól, hogy a jövőben újabb tetoválásokat csináltasson.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top