Sztárok

Összeesett Berki Krisztián

Elképesztő fotó látott napvilágot Berki Krisztiánról, löttyedt izmokkal pózol – írja a Bors.

Rövid időn belül 20 kiló izomtól szabadult meg Berki Krisztián. Azonnal megindultak a találgatások, vajon mi történhetett, mi okozhatta a hirtelen fogyást az Édes Élet sztárjánál, aki korábban láthatóan sokkal jobb formában volt. “Belevágtam a kaszkadőrködésbe, ami száz kiló fölött nem szerencsés foglalkozás, ezért tudatosan kezdtem el fogyni. Egy filmre készülök, ezért bármit elkövetek, hogy megfeleljek a feladatra, és igen, hatalmas izomtömegtől szabadultam meg az utóbbi időben” – magyarázta Berki, aki a cél érdekében húsz kilót fogyott néhány hónap alatt.

“Levettem a súlyzós edzések számát heti háromra, emellett rengeteget kardiózom, és bokszolok. A táplálkozásomat pedig mindez annyiban érinti, hogy elhagytam a szénhidrátot. Ez ennyire egyszerű, úgyhogy senki ne magyarázzon nekem, hogy nem tud lefogyni, mert itt van az élő példa rá, hogy lehetséges!” – nyilatkozta büszkén Berki, hozzátéve, hogy azt csinál a testével, amit akar.

Összeesett Berki Krisztián

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top