Család

Dominik félt az oltástól, ezért elszökött a suliból

Az iskola kerítésén átmászva menekült az oltás elől egy 12 éves oroszlányi kisfiú. Dominik egy bokorban próbálta kibekkelni a veszély elmúltáig hátralévő időt.

Kötelező védőoltást kapott volna csütörtökön, de annyira rettegett az injekciós tűtől, hogy inkább elszökött az iskolából – írja a Kemma. hu. Az iskola vezetője, amint tudomást szerzett Dominik eltűnéséről, a rendőrök segítségét kérte. Az egyenruhások a gyermek édesanyjával átkutatták a várost, de a kisfiút nem találták.

Már több mint két órája keresték a fiút, amikor az édesanyját értesítették telefonon, hogy fia az otthona közelében lévő bokrok egyikében bujkál. A rendőrök a házhoz vitték az anyukát, Dominiktől pedig megkérdezték, miért rohant el az iskolából. A kisfiú elmondta, hogy félt az oltástól, ezért szaladt el. A rendőrök a kisfiút beültették a szolgálati gépjárműbe, majd az anyukával együtt visszavitték az iskolába.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top