Család

Ikreket szült, pedig azt sem tudta, hogy terhes

Ráadásul nem is akármilyen ikreket.

Egy amerikai nő, Shelby Magnani erős hasi fájdalmakkal ment be egy klinikára. Amikor megvizsgálták, kiderült, hogy várandós. Az orvos először arra tippet, hogy a terhessége hatodik hónapjában járhat, ám kiderült, hogy ennél is előrébb, a 34. hétben. Sőt, nem is egy babát vár, hanem ikreket.

Néhány órával később sürgősségi császármetszéssel segítették világra az ikreket. A nő vőlegényét, Jamest is igencsak sokkolta a hír, hogy apa lett.

Ikreket szült, pedig azt sem tudta, hogy terhes

Ha pedig ennyi nem lett volna elég a furcsaságokból: a babákról kiderült, hogy úgynevezett mono mono ikrek, vagyis közös placentán és magzatburkon osztoztak, ami rendkívül ritka és kockázatos jelenség.

A kis Anna és Ava az elkövetkezendő néhány hetet a koraszülött-intenzíven töltik majd, de az eddigi vizsgálatok alapján úgy tűnik, egészségesek. “Mindketten kicsi csodák, annyi dolog volt, ami rosszul alakulhatott volna, de nem így történt” – mondta az anyuka.

“Szeretem őket. Mindennél jobban szeretem” – tette hozzá az apa.

A szülők egyébként még mindketten főiskolára járnak, és azt tervezik, hogy diploma után saját vállalkozást indítanak.

Forrás: whotv.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top