Család

30 millió forintért vettek meg egy macskát

Egy házzal együtt.

Egy ausztrál család, Percevalék úgy döntöttek, eladják öt hálószobás melbourne-i házukat. Találtak is egy vevőt, aki hajlandó volt kifizetni az ingatlan átszámítva 434 millió forintos vételárát, ám szabott egy feltételt: el kell adniuk neki a macskájukat, a 4 éves Tiffanyt is, akiért további 30 millió forintnak megfelelő összeget ajánlott fel.

Történt ugyanis, hogy a vevő előzőleg a kislányával együtt ment el megnézni a házat, és a lányka annyira összebarátkozott a macskával, hogy azt kérte az apjától, vegyék meg azt is. Az apuka pedig nem tudott nemet mondani.

30 millió forintért vettek meg egy macskát

A Perceval házaspár végül elfogadta az ajánlatot, és eladták a házzal macskát is. 19 éves fiuk, Sam azonban nem túl boldog a döntéstől, különösen mivel annak idején ő vásárolta a macskát.

A családnak egyébként van még két kutyája, két nyula és egy hala, ám a cicától saját bevallásuk szerint nehéz szívvel válnak meg. Azt tervezik, hogy az új otthonukba örökbe fogadnak majd Tiffany helyett egy menhelyi cicát.

Forrás: Herald Sun

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top