Család

Kisfiú rángatott ki egy égő lakásból egy nénit Szolnokon

Igazi hőstettet hajtott végre egy tízévesforma kis srác.

“Az egyik itt lakó dörömbölt be minden lakásba, hogy tűz vanmesélte a Szoljon.hu helyszíni tudósítójának a kiégett lakás mellett lakó fiatalember. – Amint látják, így pizsamában rohantunk ki a házból, és most várjuk a fejleményeket. Annyi biztos, hogy a mellettünk lévő lakásban csaptak fel a lángok, állítólag a szoba égett ki. Hogy mitől, nem tudjuk. Az idős nénit sikerült kihozni, mielőtt komoly baja lenne.”

“Én is segítettem a néni mentésében” – vágott közbe egy tízévesforma fiú. “Alig tudtuk kihozni a lakásból, és a kezét fogva húztam kifelé, mert nem akart kijönni, közben pedig már égett a lakása” – mesélte.

A szolnoki tűzoltók pillanatokon belül a helyszínre értek, és eloltották a tüzet. A mentőszolgálat munkatársai az említett idős asszonyt kórházba vitték. A rendőrség lezárta a forgalom elől a Mátyás király út egy részét, hogy zavartalan legyen a mentés. Több lakót a rendőrök az autóikba ültettek – főként időseket –, hogy ott várják meg a munkálatok befejezését, amikor hazatérhetnek otthonaikba.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top