Család

Ebédszünetben szülte meg a gyermekét

Jóval későbbre várták a babát.

A 27 éves bölcsődei vezető, Hannah Brown 28 hetes terhes volt, amikor a munkahelyén, ebédszünetben egyszer csak rájött a rosszullét. A kismama a mosdóba ment, és épp a vécén ült, amikor megdöbbenve tapasztalta, hogy kint van a kisbabája feje. Segítségért kiáltott, a kollégái azonnal hívták is a mentőket, ám a baba gyorsabb volt náluk is. Kipottyant és a földre esett.

Hannah először sokkot kapott, majd felkapta a babát és várta a mentőket. Az anyát és az újszülöttet azonnal az intenzív osztályra szállították. Közben Hannah férjét, Kyle-t is értesítették a fejleményekről, aki összepakolt és az apósával a kórházba rohant.

Ebédszünetben szülte meg a gyermekét

A 3 hónappal korábban érkezett kis April életéért heteken át harcoltak az orvosok. Öthetes volt, amikor 30 másodpercre a légzése is leállt, amivel halálra rémítette a szüleit. Bár a vérátömlesztés lehetősége is felmerült, erre végül nem volt szükség. A csöppség napról napra erősödött, végül pedig néhány nappal ezelőtt haza is vihették a kórházból. 1 hónappal korábban, mint amikorra Hannah ki volt írva vele.

A házaspár rendkívül nehéz időkön van túl, ugyanis tavaly már elveszítettek egy kisbabát a terhesség 32. hetében. “Sohasem felejtjük el a kisfiunkat és azt a napot sem, amikor Aprilt hazahozhattuk” – mondta Kyle.

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top