Család

Káromkodni is tud a beszélő Barbie baba – videó

Egy 7 éves brit kislány, Demileigh hetek óta könyörgött az anyukájának, Talinának egy beszélő Barbie babáért. A nő végül megvette neki a játékot, ám ami ezután következett, arra nem számított.

Amikor a kislány játszani kezdett a babával, anyuka megrökönyödve hallotta, hogy a beszélő Barbie száját egyszer csak a  “What the f**k?” (magyarul nagyjából: “Mi a f*sz?”) káromkodás hagyta el.

A baba 15 különféle mondatot tud mondani, de hogy ezek között egy káromkodás is szerepel, az igencsak megdöbbentette Talinát. Azonnal visszavitte hát a játékot a boltba, ám ott nem tudtak neki segíteni, mivel a blokkot időközben elvesztette.

A MailOnline megkereste a gyártó Mattel céget azzal a kérdéssel, mégis hogyan fordulhat elő, hogy egy gyerekjáték káromkodik? A cég magyarázata szerint egy szerencsétlen hangtechnikai problémáról van szó, a Barbie ugyanis valójában azt mondja, hogy Off the hook (Kint vagyunk a slamasztikából), ezt lehet félrehallani.

Talina azóta néhány barátjának is megmutatta a játékot, akik mind igazat adtak neki abban, hogy úgy hallatszik, mintha a baba káromkodna. Épp ezért az anya végül elvette a kislánytól a beszélő Barbie-t. “Csalódott volt természetesen, de megértette, hogy káromkodni rossz, ezért a babának mennie kellett.”

Az alábbi videón meghallgathatjátok a kifogásolt mondatot. Szerintetek is úgy hangzik, mintha a baba káromkodna? Szerintünk eléggé…

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top