Család

Újra boldog Katie Holmes – galéria

Végre készen van az új otthona, és újra Los Angelesben élhet. Szomszédait elnézve, mintha mindenki feltöltődni költözött volna a környékre.

Calabasas Los Angeles környékének az egyik legpuccosabb része, lényegében arról híres, hogy hírességek és gazdagok vesznek ott házat. Érthető, ha Katie Holmes is beleszeretett a festői környékbe, ahova már be is költözött lányával. Új otthona egy zsákutca végében fekszik, nem messze Michael Jackson édesanyjának házától.

Katie Holmes és lánya beköltöztek új, 6 hálószobás és 6 fürdőszobás otthonukba
Katie Holmes és lánya beköltöztek új, 6 hálószobás és 6 fürdőszobás otthonukba

Katherine Jackson azonban nem az egyetlen ismert ember, mivel a lakosság úgy 83%-a szerepelt már magazinban, díjátadón, filmekben, de hosszan sorolhatnánk. A környék nyugalma és elzártsága a legfőbb vonzerő a házvásárláskor. Például Toni Braxton a válása után keresett itt magának “menedéket”, de Justin Bieber vagy a Kardashian klán is pihenni jön ide. 

Katie Holmes lánya, Suri számára is kiegyensúlyozott és nyugodt környezet lesz ez, ráadásul újra közelebb lesz édesapjához, Tom Cruise-hoz, és anyai nagyszüleitől sem lesz távol, akik alig várják, hogy nagyobb részt vállaljanak Suri neveléséből.

A színésznőről és lányáról készült legfrissebb, valamint korábbi képgalériáinkat itt végiglapozhatod:

Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)
Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top