Család

Beperelte a szüleit egy 29 éves férfi, mert nem tartják el

Egészen elképesztő történet.

A 29 éves kínai Kuang Zhengxuan életerős, egészséges, kora alapján elméletileg felnőtt férfi, akinek természetesen illene dolgoznia, illetve lehetőségeihez mérten segítenie a szüleit. Ő azonban mind a mai napig elvárja, hogy a szülei tartsák el, és gondoskodjanak róla úgy, mint egy gyerekről. Mivel pedig erre a szülők már nem hajlandók, a férfi beperli őket.

Zhengxuan korán otthagyta a középiskolát, és famegmunkálást tanult, majd fodrásziskolába járt. Egy rövid ideig dolgozott is, ám állítása szerint hamisan azzal vádolták, hogy lopott, és meg is verték. Ebből azt a következtetést volta le, hogy ő semmire sem alkalmas, és a szülei feladata, hogy gondoskodjanak róla.

A szülei házában maradt, és a napjait alvással vagy mobiltelefonos játékokkal töltötte. A közelmúltban azonban a szülei besokalltak, és felszólították, hogy költözzön el, és tartsa el magát.

29 éves férfi perelte be a szüleit, mert nem tartják el

Újabban ugyan munkát vállalt egy művészeti iskolában, ahol modellt ül, ezzel sincs megelégedve, ugyanis alkalmanként 4-5 órán át is mozdulatlanul kell ülnie, míg lerajzolják, ez pedig a legkevésbé sincs ínyére.

“Nem tudom eltartani magam. A szüleimnek megvannak a forrásaik, hogy gondoskodjanak rólam, de nem teszik, ezért indítok pert ellenük” – nyilatkozta a sajtónak Zhengxuan.

Forrás: Oddity Central

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top