Család

“A világon nem az a legborzasztóbb dolog, ha egy esküvőt lemondanak”

Phil Laboon röviddel az esküvő előtt szakított a jegyesével. Az exvőlegénynek támadt egy kiváló ötletet arra, hogy tudná a lehető legjobbat kihozni a helyzetből...

Az esküvő a legtöbb ember számára az élet legszebb napja, és egy ilyen nap különleges szervezést kíván. Így a Pittsburghben élő Phil Laboon is minden gondosan eltervezett: lefoglalta a termet, megrendelte a menüt, szétküldte a meghívókat. Minden elkészült, és mindent kifizettek. De ekkor bekövetkezett a legrosszabb, ami egy esküvő előtt bekövetkezhet – ő és a jegyese szakítottak!

Lefújták az esküvőt, de a lagzit azért megtartják

A vőlegény a lakodalomra 20 000 dollárt fizetett ki. Nagyon sok pénz, amit Phil nem szeretett volna feleslegesen befektetni. Nagyon rafinált ötlete támadt: mindent hagyott az eredeti tervek szerint, és az esküvőt jótékonysági rendezvénnyé alakította át. 75 dollárért kínálja a belépőket, a befolyó összeget pedig a “Lemon AID” segélyszervezetnek akarja átadni. Ez a szervezet a fejlődő országok jobb orvosi ellátásáért dolgozik.

Ha sikerül minden jegyet eladnia, akkor 50 000 dollárnyi adomány jön össze. “Valóban boldoggá tesz, hogy ezzel sok gyermek életét változtathatjuk meg. Hasznos tapasztalat, hogy a világon nem az a legborzasztóbb dolog, ha egy esküvőt lemondanak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top